+31 6 4623 8719

camping.de.eschdoorn@hotmail.com

Minicamping De Eschdoorn

Concert at Sea weekend en in de periode 5/7 - 1/9 2024 is het alleen mogelijk om te reserveren voor minimaal 5 nachten, buiten deze periode voor minimaal 3 nachten. CONCERT AT SEA- en HEMELVAARTSWEEKEND INMIDDELS VOLGEBOEKT.

Im Zeitraum 5/7 - 1/9 2024 ist es nur möglich zu reservieren für minsetens 5 Nächte, ausserhalb dieses Zeitraum mindestens 3 Nächte (HIMMELFAHRT SCHON AUSGEBUCHT).
 

 

 

Omgeving

Schouwen-Duiveland

 

Het eiland heeft al het mooie van Zeeland te bieden: strand, zee, de duinen, en de meeste zonuren van Nederland. Bezoek eens het pittoreske Zierikzee of Middelburg. In de omgeving zijn veel mooie streekbedrijven met lokale producten. Uw boodschappen haalt u vlakbij in Renesse of Burgh-Haamstede.

Kunst en cultuur

 

Voor de kunstliefhebbers staat de westhoek van Schouwen de derde week van juni in het teken van de Kunstschouw. Een absolute aanrader! Een (fiets)route met ca. 40 kunstzinnige tussenstops.

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Concert at Sea op de Brouwersdam. Bekende artiesten op het podium met op de achtergrond de Noordzee. Super!

Ook de Burghse dag in augustus is de moeite waard. Of bezoek eens de Deltawerken en de befaamde Neeltje Jans.

Eten en drinken

 

Aan gezellige restaurants en terrassen is in de wijde omgeving van de camping geen gebrek.

Wat dacht u van:

Restaurant Sence in Burgh-Haamstede

Eethuis Schouwen in Scharendijke

Royal Palace in Renesse